Nylandstoppen

– det nye eneboligfeltet i Åkrehamn

15 flotte eneboliger med høy standard. Solrikt, familievennlig og med fantastisk natur i umiddelbar nærhet, samtidig nært det meste som gjør livet og hverdagen enklere.

TYPE

Enebolig m. garasje/carport

SOVEROM

4

ESTIMERT BRA

Fra 140m²

BAD

2

PRIS

4.550.000 – 4.650.000

Status per 17.11.23

Om boligfeltet

Det nye boligfeltet Nylandstoppen i Åkrehamn ligger i forlengelsen av Tjøsvoll øst, på østsiden av Åkra sentrum, midt mellom Sevland og Åkra. 

​På Nylandstoppen bygges det 15 moderne eneboliger og Rasmussen bygg har lagt vekt på et moderne uttrykk i arkitekturen med åpne og funksjonelle løsninger. Det blir lagt vekt på at boligene skal være så enkle å vedlikeholde som mulig.  

Som navnet tilsier ligger Nylandstoppen høyt i terrenget mot sør og vest, med svært gode solforhold og med fri utsikt utover Åkrehamn og havet. At Nylandstoppen har en stor og god lekeplass, samt grenser til friområdet med gode aktivitetsmuligheter er også svært positivt. Her er det trygt, ingen gjennomgangstrafikk og gang og sykkelsti blir selvsagt opparbeidet.

 

Om området

Naturen er tett på husveggene på Nylandstoppen, og hverdagsroen eller spontane utendørsaktiviteter er ikke langt unna. 

Enten du liker å ta beina fatt i Karmøy heiene i grønne omgivelser, eller foretrekker å fiske i vann eller i sjøen, behøver du ikke reise langt. 

Noen minutters kjøring fra boligfeltet finner du nydelige Åkrasanden. Sandstranden ble kåret til Norges flotteste strand i 2014 og byr på fantastiske opplevelser både varme sommerdager og forblåste vinterdager. 

Det finnes flere barnehager og barneskoler i området, både på Sevland og Åkra, samt ungdomsskole og videregående skole i Åkra sentrum. 

Fra Nylandstoppen er veien heller ikke lang til et stort utvalg aktiviteter og fritidstilbud. Åkra Idrettslag tilbyr et stort utvalg idretter for folk i alle aldre og i sentrum finner du også Karmøy Kulturskole med et rikelig kulturtilbud innen dans, kulturlek, musikk og andre kreative aktiviteter.  

På Sevland har man også alle muligheter til en aktiv hverdag gjennom mange forskjellige fritidstilbud.

Her kan de trygt sendes ut for å leke med venner og kjente fra skolen og barnehagen. Egne lekeplasser og friluftsområde gjør det mulig å utforske og ha det gøy, sommer som vinter.

Nylandstoppen har alle forutsetninger for at barn og voksne skal stortrives.

Om utbyggeren

Nylandstoppen Boligfelt utvikles og bygges av det lokale byggefirmaet på Karmøy, Rasmussen Bygg. Selskapet ble startet i 1909 og er Karmøys eldste byggefirma. Vi er et lokalt og allsidig byggefirma med kontor og besøksadresse i Åkrehamn.

Vårt hovedfokus er boligbygging på egne og andres tomter, men vi tar også på oss offentlige oppdrag og rehabilitering. Vi i Rasmussen Bygg skal gjøre byggeprosessen så enkel, oversiktlig og forutsigbar som mulig. Hos oss skal du oppleve at det er enklere å bygge!

Interessert?

Fyll ut skjemaet eller kontakt Tormod på +47 982 69 760 / +47 52 81 12 40tormod@hjr.no for en uforpliktende prat om mulighetene på Nylandstoppen.

Tormod Ytreland
Daglig leder
Rasmussen Bygg 

Jeg vil vite mer

/kontakt
GDPR samtykke *