Her skal de bygge 15 boliger på Åkra

ÅKREHAMN / KARMØY: På Nylandstoppen knappe 5 minutter fra Åkrehamn sentrum, midt mellom Åkra og Sevland, er Rasmussen Bygg i gang med et nytt boligfelt med eneboliger.

– Her er det solrikt og barnevennlig, tett på naturen, men samtidig nær barnehage og barneskoler, butikker og god kollektivtransport sier Tormod Ytreland, daglig leder i Rasmussen Bygg.

NYTT BOLIGFELT: På denne tomten 5 minutter fra Åkrehamn sentrum skal det bygges 15 nye eneboliger.

Solrikt og trygt område med fantastisk utsikt.

Hva vil du trekke fram som unikt med området?

– For det første er dette et jo fantastisk fint og rolig område. Og en av få boligområder der mange av eneboligene får sjøutsikt vestover i havet og over Åkrehamn forteller Ytreland og fortsetter:

– Så kommer jo feltet i forlengelsen av et allerede godt etablert og trygt bo-område på Tjøsvoll Øst. Du er nær natur og friluftsliv, med utmarken rett baki her, og så har du så klart nærhet til flere barnehager og barneskoler på Sevland og Åkra, sier han.

-Feltet er svært solrikt. Her får man sol fra morgen til kveld.

Fjell festning med drone

ILLUSTRASJON: Slik ser de for seg at det blir. Eneboliger med egen lekeplass bakerst i feltet. De hvite, gjennomsiktige boligene er eksisterende bebyggelse i området.

Lettstelte eneboliger i moderne stil

Det kommer altså 15 moderne eneboliger i feltet som blir trappet i terrenget slik at mange av boligene får utsikt mot sør og vest. I forkant av feltet er det friområde som innbyr til fri lek, både sommer og vinter.

– Vi har lagt vekt på et barnevennlig bomiljø med lettstelte eneboliger i moderne stil. Her er det trygt, ingen gjennomgangstrafikk og med gang- og sykkelsti helt til sentrum og barneskoler.

Vi mener dette er tidsriktige, attraktive og arealeffektive eneboliger. Vi har lagt vekt på at boligene er vedlikeholds-vennlige, du slipper å bruke alt av ferier på vedlikehold og stell, og så er det noe med det å kjøpe helt ny bolig med de garantiene som følger med.

Hans Christian Algrøy tegner boliger fra scratch

ILLUSTRASJON: Slik ser de for seg at det blir. Nylandstoppen sett fra øst mot vest. 

Hvem tror du disse boligene passer for?

– Vi tror disse boligene kan passe for folk i de fleste aldre og livssituasjoner, men kanskje aller best for barnefamilier som ønsker litt bedre plass og en enklere hverdag. Det skal også sies at «seniorer» som ikke føler seg klar for leilighet, men som ønsker seg ny bolig med lite vedlikehold, har vist seg å være en kundegruppe.

Eneboligene er svært innholdsrike. Her får du 4 soverom, 2 bad og 2 stuer, en oppe og en nede, i tillegg til carport, bod, terrasse og en liten hageflekk, forteller Ytreland entusiastisk.

NÆROMRÅDET: På Nylandstoppen bor du landlig, samtidig nært det meste. Åkrasanden, Åkrahallen, Kulturhus, Amfi kjøpesenter, barnehager og skoler mm. Alt innen 5 minutters kjøring.

Selv om eneboligene er ferdig prosjekterte og leveres nøkkelferdige, ønsker vi å være fleksible, så de kundene som tar kontakt og er tidlig inne i prosessen får muligheter til å sette sitt personlige preg på boligene med enkelte tilvalg og justeringer, sier Ytreland.

Arbeidet med opparbeidelsen av boligområdet er godt i gang. Selv om boligene ikke offisielt er lagt ut for salg enda, oppfordrer vi de som er interesserte eller nysgjerrige til å ta kontakt allerede nå for en prat eller for å sette seg på interesseliste.

Kom gjerne innom kontoret midt i Åkra sentrum for en kopp kaffe og en uforpliktende bolig prat, avslutter Ytreland med et smil. 

Vil du vite mer eller er interessert i Nylandstoppen?

Kontakt Tormod på +47 982 69 790 / +47 52 81 12 40 / tormod@hjr.no eller fyll ut skjemaet under for å sette deg på interesselisten. Da er du blant de første som får vite det når boligene offisielt blir lagt ut for salg.

/kontakt
GDPR samtykke *

Vil du vite mer?

Kontakt Tormod eller sett deg opp
på interesselisten her så er du
blant de første som får vite det
når boligene blir lagt ut for salg.

Tormod Ytreland

Tormod Ytreland
Daglig leder / Byggmester

 +47 982 69 760 /
+47 52 81 12 40
 tormod@hjr.no